Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ace Ventura 3: O Jim Carrey επιστρέφει σε έναν από τους πλέον αγαπημένους ρόλους του

*
O Jim Carrey θα επιστρέψει σε έναν από τους ρόλους που σημάδεψαν περισσότερο την καριέρα του ως ντετέκτιβ, με το Ace Ventura 3. Η ταινία ετοιμάζεται από την Amazon και η εταιρεία που είναι πίσω από τις δύο πρώτες ταινίες, η Morgan Creek, αποκάλυψε πως ήδη ετοιμάζει το τρίτο μέρος για το Amazon Prime. To σενάριο θα αναλάβουν οι Pat Casey και Josh Miller (Sonic the Hedgehog), και με τη νέα ταινία θα ασχοληθούν μετά το τέλος και του Sonic the Hedgehog 2. Έχουν περάσει ήδη 27 χρόνια από την εμφάνιση της πρώτης ταινίας και μαζί με τον Jim Carrey, στις ταινίες συμμετείχαν γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Courteney Cox, Sean Young, Dan Marino και Tone Loc. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*